tag:blogger.com,1999:blog-4998247441844403155.post6523892321990885059..comments2024-01-27T20:17:01.532+02:00Comments on The gastrin: ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΨΗΤΟthe gastrinhttp://www.blogger.com/profile/02454666837338663129noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4998247441844403155.post-36978642702744254052013-09-29T14:41:55.000+03:002013-09-29T14:41:55.000+03:00Φίλε ανώνυμε, η αλήθεια είναι πως σ' ένα καλό ...Φίλε ανώνυμε, η αλήθεια είναι πως σ' ένα καλό αντικολλητικό τηγάνι δε χρειάζεται να προσθέσουμε λάδι...το γεγονός ότι η συνταγή περιέχει ελάχιστο λάδι δε σημαίνει πως είναι τηγανητό. Εσύ πάλι αν θες παρέλειψέ το! the gastrinhttps://www.blogger.com/profile/02454666837338663129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4998247441844403155.post-839671771526692342013-09-29T13:17:37.351+03:002013-09-29T13:17:37.351+03:00Ψητό; Μάλλον τηγανητό μου φαίνεται. Αφού το λαδώνε...Ψητό; Μάλλον τηγανητό μου φαίνεται. Αφού το λαδώνεις και το βάζεις σε τηγάνι...Anonymousnoreply@blogger.com