menu

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ

Λαχταριστά σνίτσελ κοτόπουλου μαγειρεμένα με υγιεινό τρόπο γιατί η παρέα του gastrin μόνο έτσι ξέρει να μαγειρεύει...


θα χρειαστούμε:

2 στήθη κοτόπουλου
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
3 αυγά
αλεύρι
1/2 φλ. τσαγιού σουσάμι τριμμένο στο μούλτι
1/2 φλ. τσαγιού βρώμη τριμμένη στο μούλτι
αλάτι
πιπέρι μαύρο
πιπέρι κόκκινο καπνιστό (για περισσότερη ένταση)
ελαιόλαδο


διαδικασία:

Φιλετάρουμε τα στήθη κοτόπουλου τα αλατοπιπερώνουμε και τα πανάρουμε. Η σειρά είναι η εξής : πρώτα στο γάλα, έπειτα στο αλεύρι, στα αυγά και τέλος στο μίγμα βρώμης σουσαμιού στο οποίο προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι. Απλώνουμε τα σνίτσελ σε λαδόκολλα και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντίσταση και μόλις πάρουν χρώμα (περίπου 35') σερβίρουμε...

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου