menu

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ
Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη, έρχεται η σκορδαλιά με βρώμη.



θα χρειαστούμε:

250 γρ. πατάτες
100 γρ. καρύδι
2 κ. σούπας βρώμη
αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο
ξύδι
λάδι


διαδικασία
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με λίγο νερό και αλάτι να μαλακώσουν για 15 λεπτά.
Βάζουμε στο μούλτι, τις πατάτες, τη βρώμη και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα αλέθουμε και είναι έτοιμη.
Αν θέλουμε να είναι πιο έντονη η γεύση της σκορδαλιά μας, βάζουμε πιο πολύ ξύδι και σκόρδο.
Συνοδεύεται συνήθως με τηγανητό παστό μπακαλιάρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου