menu

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ

Ομελέτα στο φούρνο με πιπεριές και ζαμπόν
Ένα σούπερ γευστικό φαγητό/ορεκτικό, γρήγορο και εύκολο και απλό. Με λίγα λόγια τα έχει όλα!!!!


θα χρειαστούμε:
3 πράσινες πιπεριές για γεμιστά
3 κόκκινες πιπεριές για γεμιστά
200 γρ ζαμπόν σε κύβους
200 γρ γραβιέρα
4 αυγά
1 1/2 φλυτζ τσ γάλα φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα του ταψιού



διαδικασία
Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε και λαδώνουμε το ταψί. Κόβουμε στη μέση τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους και τις τοποθετούμε στο ταψάκι. Τις αλατοπιπερώνουμε και πρώτα γεμίζουμε με ζαμπόν. Έπειτα προσθέτουμε τη γραβιέρα. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε το μείγμα αυτό πάνω στις πιπεριές.
Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 και ψήνουμε για 25 λεπτά.

και... κάτι ακόμα
Το ταψί να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Να είναι σε μέγεθος τόσο ώστε να χωράνε οι πιπεριές.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου