menu

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΓΛΙΣΤΡΙΔΑ

Γιαούρτι με γλιστρίδα
Ένα δροσερό ορεκτικό, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και με την προσθήκη της υπερπολύτιμης γλιστρίδας.



θα χρειαστούμε:
2 φλ. τσ. φρέσκα βλαστάρια και φύλλα γλιστρίδας
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι
4 κουτ σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κλαδιά άνηθο ψιλοκομμένο
1-2 κουτ. σ ξύδι από κόκκινο κρασί ή χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
λίγο αλάτι

διαδικασία
Πλένουμε πολύ καλά με κρύο νερό τη γλιστρίδα και
την στραγγίζουμε. Μαδάμε με τα χέρια μας τα φρέσκα βλαστάρια και τα φύλλα και τα τοποθετούμε σε μπολ. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε το μπολ και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου