menu

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΙΜΑ

Αν σας έχει περισσέψει κιμάς από το παστίτσιο ή τα μακαρόνια σας υπάρχει γευστική λύση....γεμίζουμε μ' αυτόν μανιτάρια πόρτο μπέλο , τα οποία σερβίρονται ως ορεκτικό...


θα χρειαστούμε:
10 μανιτάρια πόρτο μπέλο μετρίου μεγέθους
κιμάς (περίπου 200 γρ.)
κεφαλοτύρι τριμμένο
γκούντα κασέρι τριμμένο

διαδικασία: 
Αφαιρούμε τα κοτσάνια των μανιταριών, τα ψιλοκόβουμε και
τα μαραίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Μ' ένα μαχαίρι καθαρίζουμε την φλούδα των μανιταριών και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα στρωμένη σε ταψί. Ανακατεύουμε τα κοτσάνια με τον κιμά και γεμίζουμε τα μανιτάρια. Πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και την γκούντα και ψήνουμε για 15΄ περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου