menu

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

Αγριογούρουνο κοκκινιστό
Η τρίτη συνταγή με αγριογούρουνο που σας παρουσιάζουμε.  Η πρώτη ηταν το "αγριογούρουνο στιφάδο" (βλ. εδώ), η δεύτερη, "αγριογούρουνο στη γάστρα" (βλ. εδώ)
Αυτή τη φορά, έχουμε κοκκινιστό. Τον τρόπο θα τον δείτε παρακάτω.



θα χρειαστούμε:
1,5 κιλό αγριογούρουνο
3 μπαχάρι
1 δαφνόφυλλο
αλάτι-πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι

διαδικασια
Κάνουμε την προετοιμασία όπως στις άλλες συνταγές με αγριογούρουνο. Βράζουμε το κρέας με το μπαχάρι και το δαφνόφυλλο μέχρι να μαλακώσει. Κρατάμε  από το ζουμί για να βράσουμε τις πατάτες για το συνοδευτικό πουρέ. Αφήνουμε λίγο ζωμό στην κατσαρόλα και διαλύουμε τον πελτέ ντομάτας και τον πελτέ ροδιού. Ρίχνουμε και το χυμό ντομάτας, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, κόκκινο πιπέρι και συνεχίζω το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Ο πελτές ροδιού δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στο αγριογούρουνο.



                                                ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου