menu

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΜΕ ΚΙΜΑ


ΛΑΧΑΝΟΡΥΖΟ ΜΕ ΚΙΜΑ

Αν δεν υπολογίσατε σωστά τη γέμιση από τους λαχανοντολμάδες, μη στεναχωριέστε καθόλου. Υπάρχει μία γευστική λύση.

Ανακατεύετε 1 κουτ. πελτέ σε 1/2 ποτήρι νερό και το ρίχνετε μέσα στη γέμιση. Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα "άχρηστα" λάχανα που σας περίσσεψαν (αυτά δηλαδή που δεν μπόρεσαν να τυλιχτούν) και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα. Ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 15-20.΄ Με αυτόν τον τρόπο δεν πετάμε κανένα υλικό κι επιπλέον τα πιτσιρίκια που δεν τρώνε το λαχανόρυζο, θα μπούνε στον πειρασμό να δοκιμάσουν. Όρεξη να'χετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου