menu

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΜΙΣΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ




ΓΕΜΙΣΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ

ΥΛΙΚΑ:
250 γρ. φέτα
250 γρ. μυζήθρα
½ δόση μπεσαμέλ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ετοιμάζουμε ½ δόση μπεσαμέλ βλ. παστίτσιο (εκτός από το ρεγκάτο) και τ ‘ ανακατεύουμε με τη φέτα και τη μυζήθρα. Η μπεσαμέλ  δίνει μια κρεμώδη υφή και ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση στις πίτες μας και γιατί όχι και στα πιτάκια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου