ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ



θα χρειαστούμε:
1 κιλό σπάλα μοσχαριού
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
2-3 γαρύφαλλα
5-6 κουκούτσια μπαχάρι
1 δαφνόφυλλο
αλάτι - πιπέρι
1,5 ποτήρι νερό
ελαιόλαδο


διαδικασία
Αφού πλύνουμε καλά το κρέας το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να το σκεπάζει και τ' αφήνουμε να πάρει βράση. Μόλις βράσει πετάμε το πρώτο νερό και ρίχνουμε στην κατσαρόλα το 1,5 ποτήρι νερό βρασμένο και συνεχίζουμε το βράσιμο σε μέτρια φωτιά με κλειστό το καπάκι μέχρι να μισομαλακώσει το κρέας. Στη συνέχεια βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι. Όταν μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε το λάδι και σβήνουμε τη φωτιά. Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας


                                                    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!